راه اندازی فود تراک یا کامیون مواد غذایی

راه اندازی فود تراک یا کامیون مواد غذایی

بدیهی است که اگر بخواهید رستورانی را راه اندازی کنید، باید مراحل مختلفی مانند خرید یا اجاره ی یک مغازه، خرید تجهیزات رستوران، خرید مواد غذایی لازم، پرداخت هزینه های تبلیغاتی، استخدام پرسنل و … را انجام بدهید که این قبیل کارها بسیار زمان بر و پر هزینه هستند. در مقابل، افراد زیادی هم هستند که می خواهند به این حوزه ی کاری وارد شوند ولی سرمایه ی کمی در اختیار دارند و همواره به دنبال راهکار هایی هستند که بتوانند با  استفاده از آن ها و با پرداخت هزینه های کمتر کسب و کارشان را با سرعت بیشتری راه اندازی کنند. همچنین رویای بسیار شیرینی است که بتوان در مدت زمان کمتر سود بیشتری را به دست آورد؛ بنابراین برای تحقق این رویا باید انتخاب درستی داشته باشید و بتوانید سرمایه ای که در اختیار دارید را مدیریت نمایید.

تا به حال از خود پرسیده اید که آیا روش هایی جدید برای راه اندازی رستوران وجود دارد یا خیر؟

در این مقاله، گروه مشاوران برتر به این سوال پاسخ خواهد داد و می خواهد به بررسی یکی از روش های جدید راه اندازی کسب و کار بپردازد که امروزه با استقبال خوبی مواجه شده است و مزایا و معایب این نوع کسب و کار  ( فود تراک ) را توضیح بدهد.

مزایای راه اندازی کسب و کار فود تراک یا کامیون مواد غذایی

اگر کمی در سطح شهر جستجو کنید، با کامیون ها و ماشین هایی مواجه خواهید شد که در مکان های به خصوصی مواد غذایی به ویژه غذاهای فست فودی یا خانگی را به فروش می رسانند. در واقع این کسب و کار با نام رستوران های سیار شناخته می شود. ظاهر و سبک کاری این رستوران ها باعث شده است که جذابیت خاصی را برای مخاطبان و مخصوصا جوانان داشته باشند و همین مسئله سبب افزایش میزان فروش روزانه یا ماهیانه ی آن ها شده است.

  • کسب و کار فود تراک نسبت به رستوران هایی که در جای ثابتی به مشتریان سرویس می دهند، نیاز به سرمایه ی معقولانه تر و مراحل راه اندازی کمتری دارد .
  • ویژگی قابل انتقال بودن و سیار بودن آن ها باعث شده است که بتوانند به راحتی از یک مکان به مکان دیگر منتقل شده و در جایی قرار بگیرند که شلوغ تر است و میزان تقاضای مشتریان برای خریداری غذاها بیشتر می باشد.
  • توجه داشته باشید که راه اندازی کامیون مواد غذایی نیازی به پرداخت هزینه های جانبی مانند حقوق ماهیانه ی پرسنل ندارد؛ زیرا معمولا از فضای کمی در این مکان برخوردار هستید و سرویس دهی به مشتریان به صورتی است که دو یا سه نفر به راحتی از عهده ی آن بر می آیند؛ پس نیازی به استخدام پرسنل رستوران نیست.
  • همچنین کسب و کار فود تراک هزینه های مکرر و سنگین مربوط به مصرف انرژی برق و گاز و آب، هزینه های اجاره ی مغازه و … را ندارد؛ بنابراین همین موضوع باعث می شود که شما پس از مدتی فعالیت، پس انداز بیشتری داشته باشید.
  • برخلاف انواع دیگر کسب و کار، بیزینس هایی که در قالب فود تراک فعالیت می کنند، نیاز به تبلیغات کمتری برای معرفی محصولات و خدماتشان دارند و فقط کافی است که کارشان را به بهترین  و جذاب ترین صورت ممکن انجام داده و در معرض دید مشتریان قرار دهند تا به سرعت به یک برند معروف و بی رقیب در دنیای کافه رستوران های سیار تبدیل شوند.

آشنایی با مراحل قبل از راه اندازی فود تراک

  • قبل از اینکه شما بخواهید رستوران سیار را راه اندازی کنید، ابتدا باید مشخص شود که در چه زمینه ای می خواهید فعالیت داشته باشید؛ برای مثال می توانید یک کافه سیار ایجاد کنید یا اینکه صرفا غذا به فروش برسانید.
  • پس از مشخص کردن زمینه ی کاری، نوبت به آن می رسد که وسیله نقلیه ی مناسبی را خریداری نمایید. برای خرید چنین ماشین یا کامیونی نیازی نیست شما هزینه زیادی پرداخت کنید، بلکه با کمی تحقیق و بررسی می توانید یک ماشین جذاب و بی نظیر اما قدیمی و گاها فرسوده را با قیمتی ارزان خریداری کنید و سپس با صرف هزینه ی لازم فودتراک را تعمیر نمایید و به سلیقه ی خودتان در آورید.
  • سپس شما باید تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای کامیون مواد غذایی خود را خریداری کنید. در این مرحله هم نیازی به خرید تجهیزات حرفه ای و گران قیمت نخواهید داشت، بلکه می توانید با پرداخت هزینه ای کمتر چندین وسیله ی ضروری و حتی دست دوم را برای شروع کسب و کار فود تراک خود خریداری نمایید و سپس از مدتی فعالیت و سود دهی کارتان، مابقی آن ها را خریداری کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *