بدیهی است که یکی از مهم ترین دغدغه های کسانی که قصد راه اندازی مشاغلی مثل فست فود یا رستوران را دارند، کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی انجام دادن آن کار و فرآیند می باشد. داشتن آگاهی کامل در مورد نحوه ی انجام، مراحل و میزان هزینه ی لازم باعث می شود تا روال انجام پروژه با موفقیت بیشتری طی شود. در این مقاله ی تخصصی از سری مقالات وب سایت گروه مشاوران برتر با موضوع “مراحل راه اندازی فست فود و رستوران” برخی از نکات مهم در این زمینه ذکر شده است که امیدواریم بتواند راهنمای تمامی کسانی باشد که با هدف راه اندازی فست فود و رستوران در حال تحقیق در این زمینه هستند.
در ابتدا لازم است به این نکته اشاره نماییم که اطلاعات بیشتر یعنی آمادگی بیشتر برای گام نهادن در یک بیزینس بسیار پر رقابت؛ پس به هر میزان که با دقت بیشتر و تحقیقات جامع تری این پروسه را آغاز نمایید، بهتر می توانید روش های موفقیت رقبا را کشف نموده و همچنین ایده هایی برای متفاوت و متمایز بودن از آن ها پیدا کنید. به یاد داشته باشید که تفاوت و تمایز و نزدیک بودن به سلیقه و نیاز مخاطبان یکی از دیگر نکاتی است که باید حتما در راه اندازی رستوران یا فست فود به آن توجه شود.
راهنمای مراحل راه اندازی فست فود
یک شغل جدید همواره دنیایی جدید را برای فرد به ارمغان می آورد و در بهترین حالت با فراهم آوردن سود آوری اقتصادی، موجب بهبود وضعیت مالی خواهد شد، اما برای وارد شدن به آن شغل چه باید کرد و چه اقداماتی را باید انجام داد؟
نکته ی اول: تحقیق و بررسی در مورد ماهیت آن بیزینس، شناخت نیازمندی ها و ملزوماتی که برای شروع آن لازم می باشد، شناخت مواردی که منجر به پیشرفت آن خواهد شد و بر روی دیدگاه مخاطب و مشتری تاثیر مثبت خواهد گذاشت.
نکته ی دوم: مشورت کردن در مورد روش هایی که باعث می شود بتوان پروسه ی راه اندازی فست فود را به بهترین شکل به انجام رساند. بهترین گزینه ها برای مشورت کردن، کسانی هستند که تجربه ی فعالیت در چنین کسب و کاری را داشته اند و با فراز و نشیب های آن آشنا هستند.
نکته ی سوم: کشف روش های بهینه سازی پروژه ی راه اندازی فست فود به لحاظ زمان، هزینه و سهولت انجام کارها، تحقیق در خصوص مزایای گرفتن امتیاز و یا نمایندگی از برندهای بزرگ و شناخته شده
نکته ی چهارم: تعیین برنامه و طرح کسب و کار به منظور سرمایه گذاری و فراهم سازی امکانات لازم برای اجرای پروژه: تعیین مکان، تامین و خرید تجهیزات لازم و ضروری
نکته ی پنجم: انجام بدون نقص تمامی مراحل مرتبط با گرفتن جواز کسب و راه اندازی فست فود به صورت قانونی
در مراحل راه اندازی رستوران به چه مواردی توجه نمایید؟
تمامی مواردی که در خصوص وارد شدن به کسب و کار فست فود ذکر شد، در مورد رستوران نیز صدق می کند و لازم است که به آن ها توجه شود، اما همیشه در زمان انجام دادن یک کار مهم بسیاری از نکات جزیی می تواند نقش اساسی و کلیدی در کسب نتیجه ی دلخواه داشته باشد؛ برای مثال توجه بیشتر به بازار هدف و مخاطبان یک کسب و کار می تواند زمینه ساز فراهم نمودن مواردی باشد که موفقیت را تضمین می کنند. فهمیدن اینکه چه نوع خدمات و سرویس، چه سبکی از دکوراسیون و چه نوعی از غذاها و منوی غذایی یک رستوران برای چه قشری از مخاطبان جذابیت دارد، یکی از نکاتی است که در پروسه ی راه اندازی رستوران باید به طور قطعی مد نظر قرار داده شود. در ادامه به طور خلاصه به مهم ترین نکات لازم در این خصوص اشاره شده است:
- تعیین محل جغرافیایی مورد نظر برای بر پا کردن کسب و کار فست فود یا رستوران داری
- توجه به سطح فرهنگی و اقتصادی مردم ساکن آن منطقه به منظور تعیین قیمت ها و یا حتی نوع غذاهای قابل ارائه
- شناسایی سایر افراد و رقیبانی که در این زمینه فعال هستند؛ به منظور استفاده از نقاط قوت آن ها و کشف نقاط ضعف که در نهایت موجب تکامل یافتن ایده های شما خواهد شد.
- تامین نیروی کار و استخدام آنان، تبلیغات گسترده قبل و بعد از راه اندازی رستوران یا فست فود به روش های گوناگون به جهت شناساندن و معرفی کسب و کار خود به عموم مردم.