برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ

برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ

یکی از موارد مهم و اصلی در آغاز یک کسب و کار جدید، به برآورد هزینه ها مربوط می شود که اگر به درستی صورت بپذیرد؛ باعث می شود تا به میزان زیادی هزینه های ایجاد شده ی ناشی از صرف زمان و پول تعدیل گردند، ضمن این که پروژه به بهترین شکل اجرایی و عملی می شود. برای برآورد درست و اصولی هزینه ها لازم است که نسبت به مراحل راه اندازی کافی شاپ یا هر کسب و کار دیگری اطلاعات لازم را کسب نمایید. به یاد داشته باشید که جزیی ترین موارد نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود و می تواند بر کلیات پروژه تاثیر بگذارد.

در ابتدا به این سوال پاسخ دهید که برآورد هزینه شامل چه چیزهایی است و در واقع برای راه اندازی کافی شاپ ، اجرا و تامین چه مواردی هزینه ساز خواهد بود و بر روی میزان بودجه و سرمایه ی شما تاثیر خواهند گذاشت؟

  • هزینه ی اجاره، رهن یا خریداری ملک مناسب : مهم ترین نکته این است که شما می خواهید در کدام شهر و در چه منطقه و خیابانی کسب و کار جدیدتان را برپا کنید و برای این کار قطعا به یک ملک نیاز دارید و اگر یک فضای مناسب را پیدا نمایید، به چه میزان باید برای اجاره یا رهن یا خرید آن هزینه نمایید. بخش اعظمی از سرمایه ی راه اندازی کافی شاپ برای این مورد صرف خواهد شد. در انتخاب محل مناسب، موارد بسیاری تاثیر گذار هستند و شما تنها با تحقیق از منابع معتبر و یا مشورت با کارشناسان گروه مشاوران برتر می توانید نسبت به آن ها اطلاعات دقیق و قابل استنادی به دست آورید.
  • هزینه ی دکوراسیون کافه : با توجه به اینکه محیط یک کافه از جمله اولین مواردی است که بر دیدگاه مشتریان و مخاطبان موثر خواهد بود، بخش زیادی از سرمایه ی شما نیز برای تامین دکوراسیون مناسب، مبلمان و میز و صندلی و سایر عناصر دکوراتیو صرف می گردد. توجه به المان های بصری مدرن و یا قابل توجه برای نسل امروز می تواند موجب شود که یک کافی شاپ بعد از شناخته شدن به یکی از محبوب ترین پاتوق ها تبدیل شود؛ پس دکور آرایی را یکی از مراحل مهم راه اندازی کافی شاپ بدانید و سعی کنید با برنامه ریزی و فکر بیشتر در خصوص تامین آن اقدام کنید. البته هزینه های لازم برای فراهم سازی این مورد را می توان مدیریت و بهینه سازی نمود؛ برای مثال شما می توانید بدون واسطه و کاملا مستقیم، از تولید کنندگان صنایع چوبی مبلمان و صندلی ها و …. را تهیه نمایید و یا به دنبال انواع دست دوم اما تمیز و قبل قبولی از آن ها باشید.
  • هزینه ی تامین تجهیزات و وسایل مورد نیاز: یک لیست از کلیه ی تجهیزاتی که به آن ها در کافی شاپ خود نیاز دارید، تهیه نمایید. این تجهیزات می تواند شامل تمامی ابزارها، دستگاه ها و وسایلی باشد که در بار سرد و گرم و آشپزخانه و در خصوص سرو و پذیرایی به آن ها نیاز خواهد بود. به یاد داشته باشید که در چنین محیطی استفاده از یک سری وسایل ضروری و اجتناب نا پذیر است، اما شما می توانید برای خریداری آن ها نیز برنامه ای در نظر بگیرید و با خرید عمده از فروشگاه هایی خاص از تخفیفات بهره مند شوید و تا حد امکان از هر روشی برای بهینه سازی و تعدیل هزینه راه اندازی کافی شاپ استفاده نمایید.
  • هزینه های مرتبط با نیروی کار و استخدام پرسنل: قطعا در کافه ی خود به همکاری با افراد حرفه ای به عنوان باریستا، مهمان دار، آشپز و …. نیازمندید و فراهم آوردن اشتغال برای آن ها به گونه ای است که باید فکری برای حقوق ماهیانه ی آنان نیز داشته باشید. نیروی انسانی متخصص در زمینه ی امور کافه و کافه داری به هر میزان که دارای تخصص و سابقه ی بیشتری باشد، حقوق بیشتری نیز می طلبد و از ان جا که نرخ بسیار مشخصی در این خصوص وجود ندارد، شما قبل از راه اندازی کافی شاپ باید در این مورد تحقیق نمایید و افرادی را به عنوان همکار در نظر داشته باشید؛ زیرا مدیریت صحیح یک کافه به منظور دستیابی به موفقیت های کاری، نیازمند این است که تمامی اعضای مجموعه ی شما در هماهنگی کامل و جامع با یکدیگر باشند و هیچ موردی از نظر کارفرما پنهان نماند.

گروه مشاوران برتر همواره راهنمای کسانی است که می خواهند با دیدی بازتر، برنامه ای جامع تر و بهینه تر در مسیر راه اندازی کافی شاپ گام بردارند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *