آیا رستوران دار موفقی هستید

آیا رستوران دار موفقی هستید

همان طور که می دانید راه اندازی رستوران همانند هر شغلی پیچیدگی ها و مشکلات خاص خودش را دارد. علاوه بر این مدیریت  حرفه ای و رستوران داری موفق یکی از مهم ترین عواملی است که صاحبان این بیزینس باید به این مهارت تسلط کامل داشته باشند. در مواردی ممکن است شما رستورانی بی نظیر داشته باشید و با کیفیت ترین غذا ها را سرو کنید ولی اگر استراتژی و رفتار یک مدیر با تجربه و کاردان را نداشته باشید، پس از مدتی کار شما پیشرفتی نخواهد داشت و همیشه یک ضعف را در کسب و کارتان حس خواهید کرد.

در این مقاله از سری مقالات سایت تخصصی گروه مشاوران برتر می خواهیم با ارائه ی یک سری از نکات به شما کمک کنیم تا بتوانید این مطلب مهم را تشخیص دهید که تاکنون در حرفه رستوران داری خود موفق بوده اید یا خیر؟ در واقع شما با دانستن برخی از نکات کلیدی خواهید توانست که نحوه ی عملکرد خود و کسب و کار فعلیتان را از این دیدگاه نیز بررسی کنید؛ زیرا می دانید که یک مدیریت حرفه ای چه ویژگی ها باید داشته باشد و به کارگیری این پارامترها چه تاثیراتی بر روی توسعه و گسترش کسب و کار شما خواهد داشت. همانطور که می دانید در یک مجموعه ی رستوران افراد زیادی در حال فعالیت و کار هستند که هر کدام وظیفه ی به خصوصی دارند ،ولی شخص مدیریت این کسب و کار دارای وظایف بسیار زیاد تر و جامع تری می باشد و لازم است که در طول روز بر کار سایر اعضای مجموعه نیز نظارت و کنترل داشته باشد.

مدیر رستوران

مهم ترین خصوصیات یک مدیر حرفه ای رستوران چیست؟

اکثر افراد دوست دارند که در این بیزینس به یکی از بهترین ها تبدیل شوند اما کسب این افتخار، نیازمند بهره مندی از خصوصیات مختلف و کسب مهارت های خاص می باشد. یک رستوران دار موفق باید به پارامتر های زیر در هنگام کار توجه ویژه ای داشته باشد:

1.فعال، با انگیزه و با انرژی

یکی از ویژگی های مهمی که چنین فردی باید داشته باشد، این است که همواره به دنبال راه های جدیدی برای گسترش دادن و توسعه ی کسب و کار بوده و بتواند در زمینه ی کاری خود ایده های نو و تازه ای را خلق کند. همه ی این موارد در صورتی ایجاد می شوند که مدیریت رستوران فردی فعال و با انگیزه و با انرژی باشد و برای کار خود وقت کافی را صرف نماید.

2.حس مسئولیت پذیری

یکی دیگر از پارامتر های مهمی که باید در نظر گرفت، این است که نسبت به کار، هدف فردی و هدف کل مجموعه ی کاری، حس مسئولیت پذیری داشته باشد. این ویژگی باعث می شود که فرد همیشه کار خود را به بهترین صورت ممکن انجام دهد و تا زمانی که وظیفه اش انجام نشده باشد، از کار دست نکشد؛ بنابراین نه تنها مدیریت رستوران باید مسئولیت پذیر باشد بلکه باید در هنگام استخدام پرسنل و نیروی کار نیز افرادی را انتخاب کند که از چنین ویژگی ای برخوردار باشند.

3.ارتباط با مشتری و مخاطبان

رستوران دار موفق باید با مشتریان به گونه ای رفتار کند که آن ها از وی انتظار دارند. این کار باعث تامین رضایت و ایجاد حس خوشایندی در مخاطبان می شود و حتی می تواند به تبلیغ بسیار ماندگار برای رستوران و جذب مشتریان جدید کمک زیادی کند؛ بنابراین مدیریت رستوران نیازمند این است که مهارت هایی مانند فن بیان و چگونگی ارتباط موثر با مخاطبان را کسب کرده و همواره به این پارامتر مهم توجه کافی داشته باشد.

4.توانایی کار گروهی و نظارت بر مجموعه ها

یکی دیگر از ویژگی های بسیار مهم یک رستوران دار موفق این است که بتواند به خوبی در قالب گروه و مجموعه فعالیت کرده و مسئولیت های خود را در قبال مجموعه به بهترین شکل ممکن انجام دهد. فردی که به عنوان سرگروه و هدایت کننده ی مجموعه ی رستوران انتخاب شده است، باید بتواند که در کار گروهی مهارت لازم را داشته باشد و افراد حاضر در مجموعه را به درستی راهنمایی کند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *