گروه مشاوران برتر در مقالات قبلی منتشر شده ی خود در این سایت، همواره اشاره داشته است که قبل از راه اندازی یک کسب و کار جدید نظیر فست فود و توسعه دادن آن حتما برنامه ریزی داشته باشید و برای تدوین و تحلیل برنامه ی خود از افراد با تجربه و آگاه نظیر مشاوران فعال در حوزه ی رستوران داری و فست فود و مشاوران کسب و کار مشورت و کمک بگیرید. منظور ما از برنامه ریزی تنها و تنها آگاهی یافتن نسبت به مراحل انجام کار و چگونگی صرف نمودن بودجه ی مالی نیست؛ بلکه مواردی را مد نظر داریم که اگر از ابتدای مراحل راه اندازی فست فود به آن ها توجه داشته باشید، در آینده نیز با مشکلات کمتری مواجه خواهید شد و ریسک این که در این کار با شکست مواجه شوید تا حد بسیار زیادی کاهش می یابد. کاملا مشخص است که شما برای گام نهادن و شروع کوچک ترین فعالیتی در این عرصه نیازمند تعیین اهداف خود و تحلیل بازار هستید تا بتوانید پس از راه اندازی فست فود، به آن چه در سر دارید و به رونق قابل قبولی از نظر اقتصادی برسید.
برنامه ریزی یعنی این که شما از کوچک ترین نشانه های تاثیر گذار بر توسعه ی کسب و کار خود آگاه باشید و بتوانید به موقع آن ها را تشخیص داده و به آنان رسیدگی کنید تا کسب و کار شما را تهدید نکنند. برای اینکه بتوانید به نشانه ها و سیگنال هایی که در این مسیر بر سر راه شما قرار خواهند گرفت، واکنش مناسب نشان دهید، طبیعتا لازم است که اطلاعات وسیع تری در حوزه ی راه اندازی فست فود و چگونگی گسترش و مدیریت آن به دست آورید. در ادامه ی این مقاله ی تخصصی به برخی از مهم ترین موارد اشاره شده است و امیدواریم که به عنوان یک راهنمای مختصر و مفید مورد توجه شما خواننده ی محترم قرار گیرد.
برنامه ریزی مالی یک فست فود از چه زمانی آغاز می شود؟
پس از راه اندازی کسب و کار جدید، یک سال پیش روی شما بسیار حساس و مهم است، اینکه چگونه مسائل مالی را مدیریت خواهید کرد، چگونه به پرسنل و نیروی کار خود آموزش خواهید داد که به طور منظم و هماهنگ با یکدیگر کار کنند؟ سیستم مشتری مداری شما چگونه است و …. یک نکته ی بسیار جالب این است که تکلیف بسیاری از کسب و کار های فعال در حوزه ی فست فود در یک سال اول مشخص می شود، یا ورشکست می شوند و از این عرصه ی فعالیت خارج می گردند یا ادامه می دهند، بدیهی است که هر کسی دوست دارد پس از راه اندازی فست فود به بهترین موقعیت مالی و جایگاه اجتماعی و اقتصادی برسد و هیچ کس انتظار شکست را ندارد. مشاوران برتر عقیده دارد که قبل از راه اندازی فست فود باید برای شروع آن و فعالیت تا یکسال بعد در آن زمینه، برنامه ریزی نمود.
برای برنامه ریزی به جهت توسعه ی اقتصادی فست فود، به چه مواردی باید توجه داشت؟
- شما به عنوان صاحب یک کسب و کار باید به این نکته توجه داشته باشید که داشتن سرمایه ی کافی یکی از مهم ترین نقاط قوت شما خواهد بود، چه بسا بسیاری از افراد که با سرمایه ی کمی شروع کرده اند و پس از مدتی پاسخگوی هزینه های جاری نبوده اند و تمامی برآورد های مالی آن ها با مشکل مواجه شده است.
- یک مدیر حرفه ای قبل از راه اندازی فست فود و در حین انجام مراحل مختلف پروسه ی جاری، سعی می کند تا در مورد رقیبان خود اطلاعات لازم را کسب کند، چه آن هایی که از قبل در این حوزه فعالیت می کنند و چه کسانی که به تازگی در این زمینه مشغول شده اند. کسب اطلاعات در مورد رقبا، نحوه ی مدیریت و پیاده سازی کسب و کار و ایده های ان ها باعث می شود که با تمرکز بر نقاط قوت و یا ضعف آنان بتوانید برنامه ریزی قبلی خود را ویرایش و به روز رسانی نمایید.
- مطلب بعدی بسیار مهم که حتما قبل از راه اندازی فست فود باید به آن توجه داشت مکان و جایگاه است، در واقع جایی که برای شروع کسب و کار خود انتخاب می کنید بسیار مهم است. میزان تردد و شلوغی، نزدیکی به مراکز خرید و تفریح، قرار گرفتن در مجاورت سینما، مدارس و دانشگاه هر یک می تواند بر روی موفقیت کسب و کار و فراهم نمودن شرایط ایده ال برای فست فود شما موثر باشد.