راه اندازی فست فود در تبریز بصورت کاملا حرفه ای توسط گروه تخصصی مشوران برتر. آیا می خواهید با سرمایه ای که دارید، بهترین و سودآورترین فست فود ممکن را در شهر تبریز راه اندازی کنید؟ نمی دانید چطور باید شروع کنید و روند احداث یک فست فود موفق برایتان مبهم است؟ مطمئن نیستید این کار برایتان سود خوبی دارد یا نه؟
سیر تا پیاز راه اندازی فست فود در تبریز
برای تاسیس یک فست فود در شهری بزرگ، مشکلات زیادی دامن گیر شما خواهد بود. به خصوص در تبریز که کیفیت غذا اهمیت زیادی دارد و فست فودهای فعلی کاملاً در میان مردم جا افتاده اند، رسیدن به سود بسیار در مدت زمان کم ممکن است دشوار باشد. اما اگر نکات لازم را مو به مو دنبال کنید، به هدف خود خواهید رسید و در عرض چند ماه فست فودی جا افتاده و شناخته شده خواهید داشت. در ادامه به بعضی رازها و نکات راه اندازی فست فود در شهر تبریز اشاره خواهیم کرد.
1- لیست یا نقشه ای درختی از تمام مراحلی که باید طی کنید بسازید.
قدم اول همیشه سخت ترین قدم است. می دانید دقیقاً چقدر سرمایه دارید یا چقدر می توانید تامین کنید؟ بسیار خب. باید آن را در میان تمام خرج های لازم تقسیم کنید. برای این کار ابتدا باید بدانید هر بخش از مسیر چه میزان هزینه لازم دارد. احداث یک فست فود بسته به نوع آن نیاز به مواردی همچون تهیه ی مکان مناسب، خرید تجهیزات آشپزخانه، دکوراسیون و امکانات فضا، استخدام خدمه و آشپز و تهیه ی مواد اولیه دارد. دریافت مجوزهای لازم هم باید در دستور کار قرار گیرد که خود می تواند پروسه ای زمان بر و پیچیده باشد. مشاوره گرفتن از متخصصین یا صاحبان فست فودها در این مرحله توصیه می شود.
2- منطقه ای مناسب بر اساس بودجه و نوع فست فود خود پیدا کنید.
از عنوان این مرحله پیداست دقیقا باید چه کنید. ببینید چقدر از پولی که دارید را می توانید برای مکان فست فود هزینه کنید. با در نظر گرفتن آن به مشاورین املاک سر بزنید و محلی مناسب بیابید. اگر می خواهید فست فود ایتالیایی بزنید باید به محلی بروید که چنین فست فودی در آن نیست. ترجیحاً نزدیکی میادین پر رفت و آمد یا خیابان های اصلی را انتخاب کنید. جایی که می خواهید فست فود بزنید باید محل مناسبی برای پارک خودرو باشد و باید مغازه های دیگری هم در اطراف شما باشند و تنها کسب و کار آن راسته نباشید.
3- مواد اولیه، آشپز و منوی خود را درست انتخاب کنید.
خودتان بگویید. اگر به فست فودی بروید که غذای بدی داشته باشد، آیا باز هم پول خود را برای آن غذا خرج خواهید کرد؟ به خصوص برای تبریزی ها، کیفیت غذا اهمیت زیادی دارد. شما حداقل در چند ماه اول مدام در حال جذب مشتری هستید و باید بهترین کیفیت را ارائه دهید و قیمت های مناسبی داشته باشید. زمانی که مشتری هایتان را پیدا کردید شاید بتوانید اوضاع را با سود مناسب تر تنظیم کنید اما ابتدای مسیر اهمیت زیادی دارد. مواد اولیه را با حذف دلال ها تهیه کنید. از طریق متخصصین امر و فست فودهای دیگر سعی کنید به مواد اولیه ی ارزان با کیفیت برسید.
از آشپز بخواهید یک بار تمام غذاهای منو را برایتان انتخاب کند. منوی خود را طوری بچینید که قیمت تمام شده ی غذاها زیاد نشود، مگر آن که بخواهید در محله ای لوکس باشید. به جای آن که فقط سوخاری، فقط برگر یا فقط پیتزا داشته باشید، از تنوع میان گزینه های یک دسته کم کنید و همه ی دسته ها را داشته باشید. این گونه سلیقه های متنوع تری را جذب می کنید. به جای 20 مدل پیتزا، 10 مدل پیتزا، 5 مدل برگر و 5 مدل سوخاری ارائه دادن هوشمندانه تر است. ادویه های سازگار با ذائقه ی تبریزی ها را انتخاب کنید. بهتر است آشپزتان تبریزی باشد تا بهتر بتواند طعم را سازگار با مشتریانتان کند.
4- افتتاح بزرگ: یک تبلیغ انفجاری
اگر فست فود خود را بی سر و صدا راه بیندازید هم می توانید مشتری پیدا کنید، اما یک افتتاح بزرگ با تخفیف های ویژه، برایتان مشتری ها را از تمام محل جمع می کند. از چند روز قبل بنرهای تبلیغی در منطقه نصب کنید. پارک های اطراف، سر چهارراه ها و جلوی محل فست فود محل های مناسبی برای تبلیغ هستند. در خانه های اطراف تراکت افتتاحیه ی خود را پخش کنید. سپس در یک آخر هفته، مردم را برای افتتاحیه ای بزرگ با جشن و ترجیحاً تخفیف جمع کنید. می توانید نوشیدنی افتتاحیه داشته باشید یا سیب زمینی سرخ شده ی رایگان به کسانی که غذا سفارش می دهند، بدهید.
توجه کنید شما میلیون ها خرج کرده اید و این یک روز افتتاحیه و راه اندازی فقط شهرت شما را زیاد می کند و خرج چندانی نیست. اگر می خواهید، می توانید برنامه را حتی گسترده تر کنید. تبلیغات را در جایی مثل ائل گلی یا پارک های بزرگ دیگر دنبال کنید و بنرهایی در چهارراه ها بزنید. توجه کنید هزینه ی تبلیغات، با سودی چند برابر به شما بر می گردد.