راه اندازی فست فود در مشهد بصورت کاملا حرفه ای توسط گروه تخصصی مشوران برتر. تاسیس یک فست فود در شهر مشهد با توجه به وسعت بسیار و جمعیت زیاد و در نظر گرفتن این نکته که هنوز از نظر تعداد فست فود ها اشباع نشده است، انتخابی هوشمندانه است. راه اندازی چنین کسب و کاری در این شهر، می تواند سود دهی سریع و خوبی داشته باشد. اما برای راه اندازی فست فود، مانند بسیاری از کسب و کارهای دیگر باید به نکات دقیق و زیادی توجه کنید. رقابت سنگینی که در بازار فست فود وجود دارد، جایی برای ناشی گری و اشتباهات اصولی باقی نگذاشته است پس با دقت قدم بردارید و بی گدار به آب نزنید. در ادامه راهنمایی برای راه انداختن یک فست فود در شهر مشهد برایتان تهیه کرده ایم که دید کلی ای از مراحل احداث فست فود در این شهر به شما می دهد.
راهنمایی برای راه اندازی فست فود در مشهد
1- مخاطب خود را انتخاب کنید.
آغازکنندگان کسب و کارها معمولاً این ایده را دوست ندارند و می خواهند در همان ابتدای کار در کل شهر شهرت داشته باشند و از همه جای مشهد، افراد را با هر سلیقه و سن و سالی به سوی خود جذب کنند. اما حقیقت این است که این اصلاً شدنی نیست. حتی اگر بخواهید برای کسب و کار خود، نمایندگی فست فودی مشهور را به عهده بگیرید، باز هم نیاز دارید مخاطبتان را بشناسید، چه برسد به زمانی که می خواهید 0 تا 100 راه را خودتان بروید. محلی که انتخاب می کنید، دکوراسیون شما، غذاهای عرضه شده در منو و قیمت ها همه و همه نیاز به شناخت مخاطب دارد.
آیا قصد دارید روی مشهدی های متمول تمرکز کنید؟ فست فودی لوکس در محله های ثروتمند با منویی خاص لازم دارد. جامعه ی هدفتان شامل گردشگران، زائران، مسافران و مشهدی هاست؟ باید محل فست فود را به طور هوشمندانه در نزدیکی هتل ها و مهمان سرا ها و در خیابان های منتهی به حرم انتخاب کنید اما فاصله ی آن نباید خیلی نزدیک حرم باشد تا خود مشهدی ها را از دست ندهید. انتخاب دکور هم به مخاطب بستگی دارد. اگر زائران و مخاطبان مذهبی را می خواهید، باید دکور خود را برای آن ها ایده آل کنید. روی در و دیوار عکس حرم را بزنید و حتی موسیقی سنتی مجاز پخش کنید. رنگ بندی هم باید متاسب این عده روانشناسی شده باشد. اگر هدفتان جوانان است باید در پارک ها تبلیغات را انجام دهید، از رنگ های شاد، منوی متنوع و مدرن و در عین حال ارزان قیمت و موسیقی امروزی استفاده کنید. شناخت مخاطب آن قدر اهمیت دارد که بدون آن هیچ یک از گام های بعدی را نمی توان به درستی برداشت.
2- فست فود را چطور راه بیندازیم؟
مکانی را با توجه به مخاطب های هدف و میزان سرمایه ی خود پیدا کنید. اگر مکان از قبل مناسب فست فود باشد دردسرهای شما کمتر خواهد بود، در غیر این صورت باید کارهای تاسیساتی و احداث آشپزخانه را خودتان انجام دهید. این مراحل بهتر است با مشاوره ی متخصصین انجام شوند. می توانید رقبای خود را بررسی کنید و ببینید کدام دکوراسیون ها مخاطبانی که شما می خواهید را به خود جذب کرده اند. منوی غذایی فست فود های برتر را پیدا کنید و با تحقیقی میدانی متوجه شوید مخاطب مد نظر شما کدام غذاها را انتخاب می کند. آشپزی را استخدام کنید که توانایی سرو کردن آن فست فودها را داشته باشد. محلی برای تهیه ی مواد غذایی خود پیدا کنید. این مسئله اهمیت زیادی دارد چرا که در ابتدای کار، کیفیت شما مشتریان را نسبت به برند شما امیدوار و خشنود می کند و باعث می شود باز هم به سراغ شما بیایند. اگر قرار باشد از همان اول کار مشتری از دست بدهید، کارتان زار است.
چیدمان و دکوراسیون را با مشورت متخصصین روانشناسی انجام دهید. بعضی رنگ ها و طرح ها هستند که مخاطب را خود به خود ترغیب به غذا خوردن در فست فود شما می کنند، در حالی که بسیاری دکورها افراد را از کسب و کار شما می رانند و دور می کنند. در شروع تعداد زیادی پرسنل لازم ندارید، اما با جلو رفتن باید دو شیفت خدمه ی آموزش دیده داشته باشید. چرا که کار در فست فود فشردگی زیادی دارد و بازدهی در شیفت دوم برای همان خدمه بسیار کم می شود. نیاز به ظروف یکبار مصرف و مواد اولیه دارید که بخش زیادی از خرج های مداوم شما هستند. اگر در ابتدای کار محلی برای خرید عمده و بدون دلال پیدا کنید، تا مدت ها نگرانی ای از این بابت ندارد.
4- تبلیغ، تبلیغ و تبلیغ!
ریال به ریال هزینه ای که صرف تبلیغات می کنید، چند برابر شده و به جیب شما بر می گردد. در این زمینه کم نگذارید. اگر سطح کسب و کارتان محلی است و چند کوچه ی اطراف را هدف گرفته اید، تراکت پخش کنید، اگر گسترده تر است بنر بزنید. تبلیغ را جدی بگیرید.